Kategorier
Uncategorized

Kostrådgivning

Vi vägleder dig till en god och hållbar relation till din kost.

Med hjälp av rätt kost och goda kostvanor orkar du mer i din vardag och mår bättre både psykiskt och fysiskt. Det ger också bättre resultat i din träning, om du så vill bygga muskler, gå upp eller ner i vikt.

Vad är då rätt kost? Och vad innebär det för just dig? Det kanske inte är så lätt att veta. Speciellt när vi varje dag via olika media ständigt får höra om olika kostråd, dieter eller olika livsmedel som vi absolut inte eller absolut ska stoppa i oss av olika vikt- och hälsoskäl. Med kostrådgivningen är vår ambition att öka din medvetenhet samt ge dig verktyg för att uppleva mer hälsosamma och långsiktiga matvanor.

Vid första tillfället ser vi över och tillsammans skräddarsyr din kost så det passar dig, dina mål och förutsättningar. Vi följer sedan upp vecka efter vecka och stöttar dig så att det ger bästa möjliga utveckling och resultat. Våra utbildade kostrådgivare med kvalitativ kompetens och erfarenhet finns här för vägledning oavsett ditt behov av kostrådgivning.

Vid teckning av medlemskap hos oss ingår det 30 minuters konsultation där du får med dig olika verktyg oberoende av mål och önskan.

Lämna ett svar